Мясний пиріг на сковороді з фаршем

Як смачно зробити М’ясний пиріг на сковороді з фаршем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

◽️Фарш – 450-500 гр (Будь)
◽️Цибуля – 1 шт
◽️Рослинне масло для смаження
◽️Улюблені спеції

Для тіста:
◽️Яйця – 3 шт
◽️Сіль – щіпка
◽️Кефір – 200 мл
◽️Борошно – 150 гр
◽️Розпушувач – 1 ч. л
◽️Зелень, Сир

М’ясний пиріг на сковороді з фаршем покроковий рецепт

1. Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на рослинній олії до прозорості, потім додаємо фарш, розминаємо, додаємо спеції і обсмажуємо поки не випарується вся волога, кришкою краще не накривати 👌🏻

2. Для тіста, з’єднуємо яйця, кефір, сіль, розпушувач і борошно, перемішуємо до однорідності. На обсмажений фарш виливаємо тісто, закриваємо кришкою і готуємо на дуже повільному вогні 25 -30 хвилин (на плиті у мене 9 рівнів потужності, я готувала на 2-ке).

3. Поверхня повинна висохнути, потім перевертаємо як показано на відео, присипаємо зеленню і сиром, закриваємо кришкою трохи збільшуємо вогонь і даємо потомитися ще 5-10 хвилин. Сковорода у мене діаметром 25 див. Обов’язково збережіть рецепт, щоб не втратити ☺️

Відео рецепт 👇