Безглютенові пиріжки без дріжджів і без яєць

Нереально смачні безглютенові пиріжки Без дріжджів, без яєць, без лактози. Начинку будь-яку, виходять такі хрусткі 🤤

Інгредієнти

60 г борошна зеленої гречки
40 г рисового борошна
20 вівсяної муки без глютену ( беру готову)
15 г борошна псиллиума
2 ст л оливкової олії
140 г теплої води
Сіль за смаком

Безглютенові пиріжки без дріжджів і без яєць покроковий рецепт

1. Все змішати, замісити тісто, прибрати в пакетик і при кімнатній температурі залишити на 15-20 хвилин. Начинка у мене капуста.
2. Дрібно шаткую, і на маслі ДХІ обсмажую (сіль, перець) люблю прям мало зажаристую.
3. Ділю тісто на 8 частин, розкачую (злегка посипаємо стіл рисової борошном) тонко ( 2 мм) і робимо пирожки.
4. Вони будуть хрусткі. Змащую оливковою олією і запікаю до хрускоту і рум’яної корочки.