Ачма в духовці

Як зробити Ачму в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

1 стакан теплого молока
1 стакан рослинного масла
1 склянку теплої води
дріжджі 42 гр.
5 ст. ложок цукру
Півтори чайні ложки солі
1 ч. ложка махлаб
4-5 склянок борошна

Додатково:
2 яєчних жовтка
1 столова ложка молока
чорний кмин

Ачма в духовці покроковий рецепт

1. Перемішати всі інгредієнти, накрити і залишити підніматися. Розділити на кілька частин (приблизно 32), надати форму колобка. На кожну частину покласти по 1 ст. ложки вершкового масла.
2. Залишити на 15 хвилин. Потім, трохи розкачати, надати форму ковбаски і залишити ще на 15 хвилин. Далі, надати форму як на відео, викласти на деко з папером для выпечки.
3. Перемішати жовтки і молоко, змастити, посипати чорним кмином. Потримати 10 хвилин. Готувати в духовці при 200 градусів до золотистого кольору. Приємного апетиту!