Гарбузовий пиріг тарт з сиром

Варіант ситного обіду, сніданку або перекусу. Як вашій душі завгодно 😘 Спробуйте! Я вже кілька разів готувала. Як зробити Гарбузовий пиріг тарт з сиром рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

На 100 г: 176 ккал
БЖУ: 5/8/23

Основа:
100 г запеченої гарбуза
30 г вершкового масла
100 г борошна (у мене цільнозернові з полби)
Сіль і спеції (хмелі сунелі, часник сушений)

Начинка:
220 г запеченої гарбуза
1 яйце
20 г рисового борошна
Сіль і спеції (хмелі сунелі)
20 г сиру

Гарбузовий пиріг тарт з сиром покроковий рецепт

1. У мисці змішати всі інгредієнти для основи. Викласти у форму діаметром 16 см, формуючи бортики.
2. Для начинки збити всі інгредієнти блендером. Вилити на основу. Зверху слайс сыра.
3. В духовку на 180С на 30 минут.

Відео рецепт 👇