Пиріг з мясом з тонким тестом

Пиріг з м’ясом з тонким тестом простий рецепт в духовці. Вкусняшку принесла, але чесно кажучи, не знаю, яку назву підходять їй написала тимчасове назва). Допоможіть будь ласка, в коментарях напишіть вашу версію 👌 А готуватися, зовсім легко, пару інгредієнтів і готово.

Інгредієнти

3 ст борошна (обсяг склянки 200 г)
1 ст води (обсяг склянки 200 г) може менше, відразу не додавайте воду.
Сіль
3 ст/л рослинне масло

Начинка.
Фарш (у мене яловичина)
Цибулю
Приправи (чорний перець, червоний перець, насіння кінзи, сванські сіль, аджика)
Кінза

Так само.
200 г сливочное або томленное масло

Пиріг з м’ясом з тонким тестом покроковий рецепт

1. На борошно додаємо сіль, олію, поступово наливаємо воду і замішуємо злегка туге тесту. Тісто ділимо на 2 частини, руками злегка раздавливаем, кладемо в миску, всіх сторін змащуємо маслом (як показала на відео).

2. Залишаємо 8-10 хвилин відпочити. Потім руками тонко розкачуємо, зовсім тонко, як показала, кладемо начинку, (у мене був фарш, але можна будь-яка начинка, за вашим бажанням) і всіх сторін закриємо, як рулетик.

3. Випікаємо в духовці при 200 градусів до золотистого кольору. Пригощаємо поки горячие.

Відео рецепт 👇