Тостовий хліб від джеффрі Джеффрі Хамельмана

П’ятниця. Тостовий хліб від джеффрі Джеффрі Хамельмана рецепт простий. Історія повторюється. Хліба присвячую дуже багато свого часу. Як зробити Тостовий хліб від Джеффрі Хамельмана технологія рецепт простий. Чим більше дізнаюся, тим більше розумію, що попереду ще дуже багато цікавого і невідомого. Для тих, хто в курсі: багети ще не здала 🤦♀️) Пропоную не відкладати в довгий ящик, а просто спекти простий і смачний хліб. Порадувати себе і близьких.

Інгредієнти

На форму об’ємом 800 мл (можна випікати в 1 або двох кексовых):
460 г борошна
23 г сухого молока
275 г води (або молока)
65 р сливочноо масла
12 г цукру
8 г солі
10 г свіжих дріжджів

Тостовий хліб від джеффрі Джеффрі Хамельмана покроковий рецепт

1. В молоці розчинити дріжджі, додати інші інгредієнти, крім вершкового масла і солі. Замісити тісто до гладкості, частинами вмішати масло, в кінці соль.
2. Тісто має бути м’яким і еластичним. Бродіння в теплі 2 -2,5 години з 1 обминкой. Формовка. Розстойка до збільшення вдвое.
3. Якщо випікаєте без кришки, збризнути перед випічкою водою. Випічка при температурі 200 градусів 40-50 хвилин (час залежить від вашої духовки і розміру форм).