Заливний пиріг з капустою, цибулею і сиром, шпинатом і яйцем

Як зробити дуже смачний Заливний пиріг з капустою, цибулею і сиром, шпинатом і яйцем рецепт простий. Два варіанти ледачого пирога🔥 , готуються на раз два!

Інгредієнти

Для заливного тесту форма 25см:
Кефір 200г
Яйце 2шт
Розпушувач 3г
Сіль і с. з по 1г
Борошно цільнозернові 150г

1 варіант начинки:
Яйце відварне 3шт
100г сиру
Зелена цибуля 60г
Шпинат 50г

2 варіант начинки:
Капуста припущена з цибулею 200г (3-4хв)
Готове куряче філе 100г

Заливний пиріг з капустою, цибулею і сиром, шпинатом і яйцем покроковий рецепт

1. Змішуємо кефір, розпушувач і яйця, даємо їм провзаимодействовать . Починаємо поступово вводити сіль, с. з і борошно, до речі Французька штучка мій фаворит багато років, рекомендую. Тісто виходить рідке тягучее.

2. вливаємо Тісто половину у форму, викладаємо начинку і зверху ще шар тіста. Обов’язково посипати кунжутом і можна трохи сиру 🔥

3. 200′ 35-40 хвилин і пиріг готовий! Він вас зачарує 100%.

Відео рецепт 👇