Хрусткий хліб домашній в духовці

Як смачно зробити Хрусткий хліб домашній в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Швидкий і простий рецепт. Смачного, хрусткого хліба 😍

Інгредієнти

500 гр борошна пшеничного ( Можна заважати 50/50 з цільнозерновий наприклад )
Вода гаряча 50° 340 мл
9 гр сухих дріжджів
9 гр солі

Хрусткий хліб домашній в духовці покроковий рецепт

1. Змішуємо всі інгредієнти залишаємо в теплому місці на 40 хвилин. Припыляем стіл борошном, викладаємо тісто і складаємо в шість разів. Формуємо булочку зробіть це відразу на пергаментним бумаги.

2. Припилим її борошном і залишаємо для підйому на 30 хвилин. Духовку розігріваємо до 250 гр, відправляємо сковорідку нагріватися. Кидаємо хліб у гарячу сковорідку саме кидаємо щоб вийшов воздух.

3. Робимо розріз хрест-навхрест. Закриваємо зверху кришкою або жаровнею, і відправляємо на максимальній температурі в духовку на 30 минут.
4. Через 30 хвилин відкрити кришку, зменшити Температуру до 220° с І випікати ще 15 хвилин. Готові хліб накрити рушником і дати повністю остыть.

Відео рецепт 👇