Крем-чіз з білим шоколадом для вирівнювання торта простий рецепт. Діаметр торта 16см. Всі продукти кімнатної температури. Товщина крему 1см. Посилена підкладка.
Інгредієнти
Білий шоколад – 200 гр від 31% какао-масла.
Якщо ваш шоколад менше 31% змісту, додаємо 20гр какао масла.
Сир сирний – 200 гр
Масло вершкове – 200 гр
Діоксид 1чл
Крем-чіз з білим шоколадом для вирівнювання торта покроковий рецепт
1. Заздалегідь дістаньте сир, що б він зігрівся. Окремо розтопіть імпульсами шоколад (какао-масло). Додайте діоксид, якщо потрібен білий крем, пробийте блендером.
2. Масло кімнатної температури, додайте остиглий шоколад (робоча температура 30-32С) і все вмішати на низьких обертах миксера.
3. Наступним етапом додайте сир кімнатної температури, не збиваючи, перемішати до насадкою «весло» до об’єднання. Працюємо сразу.