Банановий хліб з рисовим борошном

Як зробити Банановий хліб з рисовим борошном рецепт в духовике простий. На сніданок був ніжний банановий хліб🍞🍌 Ще й рецепт для правильного харчування☺️ Так от, текстура чудова🤤аромат.. смак..🍌💣🍌Мені зовсім не потрібна додавати купу підсолоджувачів! Тому що банани дають чудовий ніжний присмак, особливо якщо у вас не затуплені смакові рецептори😉Чудовий варіант для ранкової випічки🍌

Інгредієнти

• 2 Банана
• 2 Яйця
• 1 склянку Рисового борошна (це приблизно 160г)
• 1ст.л. Кокосового масла
• 1-2ст.л. Сиропу топінамбура (або будь-який інший підсолоджувач)
• 1/3 склянки грецького йогурту
• ванілін
• 1/2ч.л. Кориці
• 1год.л. Соди
• 1/4ч.л. Солі
• Мак (важливий інгредієнт) пару ложок
• Кокосова стружка

Банановий хліб з рисовим борошном покроковий рецепт

1. Банани я запекла в мікрохвильовці пару хвилин, так вони стали солодший і текстура дуже ніжна. Змішуємо в одній ємності яйця, банани, грецький йогурт, ванілін, кокосова масло.
2. Збиваємо блендером до однорідності. Поступово додаємо борошно, соду, корицю, сіль. Гарненько перемішуємо до однорідної маси. Додаємо мак і кокосову стружку.
3. Виливаємо тісто в невелику силіконову форму, зверху прикрашаємо розрізаним бананом і ставимо в розігріту духовку на 180гр, приблизно на 40-45мінут, дивіться по готовності, до рум’яності і перевіряйте зубочисткою!