Шоколадний фондан з рідкою начинкою без цукру

Як зробити смачний Шоколадний фондан з рідкою начинкою без цукру простий рецепт. А ще без яєць і вершкового масла! Так, це можливо, ще й неможливо відрізнити від оригіналу.

Інгредієнти

на 2 порції:

▪️Темний шоколад без цукру — 100 гр
▪️Кокосове молоко 17-20% жирності — 150 гр
▪️Кокосове масло – 20 гр
▪️Рисове борошно – 50 гр
▪️Морська сіль — щіпка

КБЖУ на 100 гр: 320/6/22/22

Шоколадний фондан з рідкою начинкою без цукру покроковий рецепт

1. Шматочки шоколаду залити гарячим (не киплячим!) молоком і добре перемішати до однорідності. Влити розтоплене кокосове масло.
2. Просіяти борошно і ще раз перемішати вже фінально, після чого розлити по формочках, заздалегідь змащені маслом і присипаних мукой.
3. Випікати фонданы при 180* 9-10 хвилин, після чого акуратно дістати з форм (можна пройтися по краях лезом ножа) і відразу ж подавати! Ідеально з кулькою морозива, відмінно підійде бананове, також vegan 😉 Готуйте із задоволенням, шоколадні любителі!

Відео рецепт 👇