Торт-суфле з згущеним молоком, вершками і сирним сиром

Як приготувати смачний Торт-суфле з згущеним молоком, вершками і сирним сиром рецепт простий. Саме таку назву мені захотілося йому дати! Це СМАЧНО, ЧУДОВО, ВОСХОТИТЕЛЬНО. Цей торт НЕ схожий на чізкейк, смаку сирного сиру НЕ ВІДЧУВАЄТЬСЯ! А ще він готується елементарно!!! Впорається дитина навіть! Ніякої випічки. Нічого не треба варити й смажити, просто ЗНАХІДКА, а не торт 🙏🏼

Інгредієнти

ФОРМА ДІАМЕТРОМ 22 СМ🔹

Корж:
🔸Печиво 250 гр
🔸Масло вершкове 70 гр (розтопити)
🔸Молоко 50 мл

Суфле:
🔸Желатин 20 гр
🔸Вода 100 мл

🔸Сирний сир 300 гр
🔸Вершки 33% 400 гр
🔸Згущене молоко 200 гр
І весь растопленый желатин

Торт-суфле з згущеним молоком, вершками і сирним сиром покроковий рецепт

1. Корж:
Все подрібнити в блендері, викласти у форму, ущільнити і прибрати в холодидьник.
2. Суфле:
Желатин змішати з водою і дати набрякнути. А потім розтопити в микроволновке.
3. Всі інгредієнти для суфле збити до однорідності і влити розтоплений гарячий желатин. Виливаємо суфле на корж і прибираємо в холодильник мінімум на 4 часа.

Відео рецепт 👇