Морквяно-яблучний торт з горіхами

Як зробити Морквяно-яблучний торт з горіхами рецепт простий. Простий, неймовірно легкий і швидкий спосіб приготування корисного сніданку😊

Інгредієнти

Кбжу на 100 г: 103/5.4/4.3/12.1

Яйце – 1 ціле + 1 білок
Яблуко – 176 гр (вага очищеного)
Моркву – 100гр (вага очищеної)
Молоко 2,5% – 120 мл
Вівсяні пластівці перемелені або Борошно – 70 гр
Горіхи, сухофрукти – 17гр (у мене волоський горіх)
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Кориця – 1/3 ч. л.
Підсолоджувач

Для крему:
Сир м’який 0% – 120г
Мак – 7 г (необов’язково)
Підсолоджувач

Морквяно-яблучний торт з горіхами покроковий рецепт

1. Яблуко і моркву очистити, натерти на крупній тертці. Сухофрукти (якщо використовуєте) залити гарячою водою на 10 хв. Потім воду злити, обсушити паперовим рушником. Змішати в чаші блендера морква, яблуко, яйця, молоко, до однородности.
2. Ввести в тісто підсолоджувач, борошно, розпушувач, корицю і сухофрукти / горіхи (порізані). Добре все перемішати, вилити у форму (у мене 16 см), поставити в духовку при 180гр на 30-40 мин.
3. Дивіться по готовності, всередині торт не повинен бути сухим, буде волога текстура. Готовий торт дістати, остудити повністю (я прибирала на ніч у холодильник. Вранці змішала все для крему і покрила тортик.