Морквяний рулет з малиною і кремом

Морквяний рулет з малиною і кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Бісквіт:
Яйця – 3 шт.,
Цукор – 70 гр.,
Морква – 300 гр.,
Борошно – 120 гр.,
Розпушувач – 1 ч. л.,
Ваніль.

Крем:
Вершковий сир – 500р.,
Цукрова пудра – 100гр.,
Ваніль.

Малина – 300гр.

Морквяний рулет з малиною і кремом покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця і цукор в пишну піну, додаємо моркву, подрібнену в блендері, далі борошно і розпушувач. Для яскравого кольору можна додати трохи куркуми!
2. все Перемішуємо лопаткою і викладаємо на пергамент (як на відео). Випікаємо 10 хвилин при 210 градусах. Збиваємо міксером вершковий сир з цукровою пудрою і ванилином.

3. Перед тим, як змащувати крем, я просочила бісквіт апельсиновим соком! Далі змащуємо готовий бісквіт кремом, викладаємо ягоди (у мене малина) і звертаємо в рулет.