Банановий хліб з тростинним цукром

Банановий хліб з тростинним цукром в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Рецепт розрахований на 2 форми для хліба стандартні (20х10 см)

Борошно пшеничне 250 г, вершкове масло-120 г, банани (вага без шкірки) 250 г, цукор 130 г, яйця категорії с1 2 шт, кокосове жирне молоко-80 г, спеції (кориця, мускатний горіх, імбир) за смаком, розпушувач 10 г, сіль щіпка, ваніль за бажанням.

Банановий хліб з тростинним цукром покроковий рецепт

1. М’яке масло збити з цукром і ваніллю, додати яйця – знову збити. Банан розтерти вилкой.

2. Борошно перемішати з сіллю, спеціями і розпушувачем віночком. До борошна додаємо банан, кокосове молоко і яєчно-масляну суміш – все перемешиваем.

3. Розливаємо тісто по формах (ділимо навпіл), застеленому пергаментом, при бажанні зверху викладаємо скибочки банана додаткового і прикрашаємо горіхами, відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів на 40-50 хвилин, готовність перевіряємо шпажкою, вона повинна виходити сухой.

4. Заміни: Тростинний цукор можна замінити на кокосовий, косовое молоко можна замінити на грецький йогурт. Борошно можна використовувати ц/з, а частина (100 г) замінити на мигдальну. Люблю також додавати +30 г кокосової стружки.

Відео рецепт 👇