Шоколадний пиріг з яблуками в духовці

Як зробити смачний Шоколадний пиріг з яблуками в духовці рецепт простий. Пиріг виходить в міру солодким і, думаю, до нього ідеально підійде сметанний крем або кульку морозива🍨

Інгредієнти

(форма 20 см) :

Яблука
(натерті на крупній тертці) – 290 р
Борошно – 177 р
Какао – 60 г
Цукор – 130 г
Молоко – 60 г
Яйце – 2 шт
Розпушувач – 6 р
Масло вершкове – 130 г

Шоколадний пиріг з яблуками в духовці покроковий рецепт

1. Розтопіть масло, додайте в нього молоко і дайте охолонути до кімнатної температури. Збийте яйця з цукром до пишної маси. Змішайте в окремій чаші сухі інгредієнти (борошно, какао, розпушувач)
2. Введіть лопаткою в збиті яйця масло з молоком, потім сухі інгредієнти. Вмішайте в тісто яблука. Викладіть тісто у форму 20 див. Випікайте при температурі 190 градусів 50-60 мин.
3. Перевіряйте готовність шпажкою. Беріть ароматні яблука, з ними пиріг вийде набагато вкуснее.