Бісквіт на 4 яйця для торта з розпушувачем

Як смачно зробити класичний бісквіт на 4 яйця для торта з розпушувачем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мало хто знає рецепт цього бісквіта, але познайомившись з ним особисто, гарантую, він стане вашим улюбленцем.

Інгредієнти

4 яйця С1
180гр цукру
170гр борошна
1ч.ложка розпушувача
Щіпка солі
3ст.ложки окропу
3ст.ложки рослинної олії

Бісквіт на 4 яйця для торта з розпушувачем покроковий рецепт

1. Яйця збити міксером, до появи піни, додати Цукор в 3-4 прийоми не перестаючи збивати. Збиваємо до щільної піни 👌 Поки збиваються яйця, просіваємо борошно, розпушувач, сіль. Смешать.
2. Ввести борошняну масу в яєчну в кілька прийомів, акуратно перемішати лопаткою знизу вгору! Наприкінці ввести окріп і масло, перемішати ! Вилити тісто форму (діаметр 16-18см) боки форми нічим не смазывать.
3. Випікати при температурі 170-180* , 40-60 хвилин до сухої шпажки. Бісквіт остудити перевернувши його у формі догори дном, потім звільняти його від форми, обернути плівкою і прибрати в холодильник на 5-8 годин!