Як зробити апельсинові часточки мармелад

як зробити апельсинові часточки мармелад рецепт простий. ⁣⁣Популярний рецепт з твк-струму, який я трохи адаптував під себе.⁣⁣⠀ ⠀ Натуральний желатиновий мармелад з апельсинів, який припаде до смаку і дітям і дорослим. Такий десерт чудово впишеться в будь раціон, навіть на сушці.⁣⁣

Інгредієнти

КБЖУ на всю порцію:⁣⁣⠀
77.0/9.4/0.2/10.9⁣⁣⠀
⁣⁣
Апельсин – 2 шт⁣⁣⠀
Підсолоджувач – за смаком⁣⁣⠀
Вода – 50 мл⁣⁣⠀
Желатин – 10 г⁣⁣⠀

Як зробити апельсинові часточки мармелад покроковий рецепт

1. апельсини Розрізати навпіл, акуратно відокремити м’якоть від шкірки. Пробити заглибним блендером м’якоть апельсинів, і процідити сік через марлю або ситечко. ⁣⁣⠀ В невелику каструлю засипати желатин і залити водою, залишити на 10 хв, щоб желатин набух.⁣⁣⠀

2. Потім поставити на слабкий вогонь і злегка нагріти, для повного розчинення желатину. Не кип’ятити! Влити апельсиновий сік, додати підсолоджувач за смаком. Желатин нейтралізує солодкість, тому сластите трохи більше звичайного.⁣⁣⠀

3. Розлити желатиновий сік з апельсиновим формочках і прибрати в холодильник на кілька годин.⁣⁣⠀ Дістати застиглий мармелад, і розрізати на рівні шматочки.⁣⁣⠀

Відео рецепт 👇