як зробити апельсинові часточки мармелад рецепт простий. Популярний рецепт з твк-струму, який я трохи адаптував під себе.⠀ ⠀ Натуральний желатиновий мармелад з апельсинів, який припаде до смаку і дітям і дорослим. Такий десерт чудово впишеться в будь раціон, навіть на сушці.
Інгредієнти
КБЖУ на всю порцію:⠀
77.0/9.4/0.2/10.9⠀
Апельсин – 2 шт⠀
Підсолоджувач – за смаком⠀
Вода – 50 мл⠀
Желатин – 10 г⠀
Як зробити апельсинові часточки мармелад покроковий рецепт
1. апельсини Розрізати навпіл, акуратно відокремити м’якоть від шкірки. Пробити заглибним блендером м’якоть апельсинів, і процідити сік через марлю або ситечко. ⠀ В невелику каструлю засипати желатин і залити водою, залишити на 10 хв, щоб желатин набух.⠀
2. Потім поставити на слабкий вогонь і злегка нагріти, для повного розчинення желатину. Не кип’ятити! Влити апельсиновий сік, додати підсолоджувач за смаком. Желатин нейтралізує солодкість, тому сластите трохи більше звичайного.⠀
3. Розлити желатиновий сік з апельсиновим формочках і прибрати в холодильник на кілька годин.⠀ Дістати застиглий мармелад, і розрізати на рівні шматочки.⠀
Відео рецепт 👇