Пісочний пиріг тарт з малиновим варенням

Як приготувати смачний Пісочний пиріг тарт з малиновим варенням рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

(діаметр 20 см):
150 г борошна
130 г мигдальної муки
125 г м’якого вершкового масла
125 г тростинного цукру
1 яйце
Терта цедра лимона
Чайна ложка кориці
Чайна ложка несолодкого какао
150 г малинового варення/джему
20 мл молока
Щіпка солі
Цукрова пудра, за бажанням

Пісочний пиріг тарт з малиновим варенням покроковий рецепт

1. Змішайте борошно з мигдальною борошном, сіллю, цедрою лимона, корицею і какао, зробіть отвір в центрі і покладіть нарізане кубиками масло і яйце; місіть кінчиками пальців або використовуйте міксер, щоб перемішати інгредієнти. Суміш буде дуже м’якою. Перекладіть суміш на стільницю і замісіть тісто (якщо необхідно – додайте трохи борошна).
2. Зробіть кулю, загорніть його в харчову плівку і помістіть в холодильник, щоб воно затверділо (як мінімум на годину). Форму змастити маслом і присипати борошном, я зазвичай використовую ту, що зі знімним дном – дуже зручно. Вийміть тісто з холодильника, розкачати качалкою на посипаній борошном дошці 2/3 тіста, помістіть в форму.
3. Проведіть качалкою по формі, щоб зрізати зайве тісто. Розподіліть малинове варення. Розкачайте тісто, зробіть смужки шириною близько 1 см і розподіліть поверх джему. Змастити молоком і запікати в гарячій духовці при 170-180 ° C близько получаса.