Сирна паска шоколадна з мигдалем і вишнею

Сирна паска шоколадна з мигдалем і вишнею рецепт простий.

Інгредієнти

Сир – 550 р.
Шоколад Рубі (можна молочний) – 120 р.
Вершкове масло – 80 р.
Вершки 33%- 80 р.
Цукрова пудра – 70 р.
Ванільна паста – 3 р.
Мигдаль – 70 р.
В’ялена вишня – 80 р.

Сирна паска шоколадна з мигдалем і вишнею покроковий рецепт

1. Вишню промити, просушити, якщо велика, розрізати навпіл. Мигдаль замочити у воді на пару годин, видалити лушпиння, крупно порубить.
2. Шоколад розтопити. Сир, шоколад, масло, вершки, ваніль об’єднати, пудру, пробити блендером до однорідності. Додати вишню і мигдаль, перемішати. Пасочницу застелити 2-3 шарами марлі, заповнити сирною массой.
3. Накрити вантажем, відправити на ніч у холодильник. Декорувати за смаком (20 р. шоколаду + 2 р. рослинного масла без запаху, горіхи, сухофрукты.