Млинцевий тортик з кремом з сирного крему і згущеного молока

Млинцевий тортик з кремом з сирного крему і згущеного молока простий рецепт. Дуже смачний та ніжний тортик, буквально тане в роті! Можна його доповнити і між шарами покласти будь-які ягідки і фрукти, але мені захотілося зробити його саме таким.

Інгредієнти

Для крему:
200 гр. сирного сиру
140 гр. згущенки
2 ч. л. ванільного цукру
500 гр. вершків 33%

Рецепт самих млинчиків писати тут не буду, він є в попередньому пості, тому відразу почну з крему та збірки!

Млинцевий тортик з кремом з сирного крему і згущеного молока покроковий рецепт

1. З’єднуємо сирний сир, згущене молоко і ванільний цукор, збиваємо міксером до однорідного стану. Далі частинами вливаємо вершки і на великій швидкості міксера, збиваємо до густого крему. Збираємо тортик, я збирала в кулінарному кільці, так зручніше всего.
2. Млинець, крем, млинець, крем і т. д. В прошарок між млинцями можна покласти ягідки, фрукти, горішки, шоколад або залишити як у мене. Залишаємо трохи крему, для того щоб потім їм прикрасити весь тортик і выровнять.
3. Прибираємо тортик і залишився крем (попередньо накривши його харчовою плівкою) на 3-4 години в холодильник, краще на ніч, щоб добре пропитался.
4. Потім дістаємо, знімаємо кільце, вирівнюємо кремом і прикрашаємо. Після цього я ще на пару годин прибирала тортик в холодильник. Тортик готовий!