Домашній зефір з дитячого пюре на агар агарі

Домашній зефір з дитячого пюре на агар агарі простий рецепт. Напишу свій варіант і трохи покрокового приготування. У Олі на сторінці можна подивитися багато варіантів зефіру🌸 Готувати зовсім не складно. Потрібно тільки заздалегідь підготувати всі інгредієнти, кондитерський мішок з фігурною насадкою 1 b Аркуш паперу для випічки для відсадження зефіру.

Інгредієнти

Сироп:
200 гр пюре (я взяла вже готове дитяче, яблуко-полуниця) «Фруто Няня»
80 гр води
250 гр цукру
8 гр агар-агар силою 900

Основа:
60 гр білка
50 гр цукру
Щіпка лимонний кислоти
Трохи менше цуценята солі

Домашній зефір з дитячого пюре на агар агарі покроковий рецепт

1. В миску помістити білки з лимонною кислотою, сіль і збивати до стану піни, потім не перестаючи збивати, додати цукор в 2-3 прийоми, збити до стійких піків. Основа готова, прибираємо в сторону. А тим часом.. У сотейник з товстим дном скласти всі інгредієнти для сиропу, перемішати і поставити на середній огонь.
2. Помішуючи довести суміш до кипіння, як тільки сироп закипить варити ще 5 хвилин, постійно помішуючи. Готовий гарячий сироп влити тонкою цівкою в збиті білки, при цьому збиваючи масу миксером.
3. Продовжуємо збивати ще 3 хвилини на повній потужності міксера, до щільності, пишності , до рельєфною маси. Тепер дуже швидко перелаживаем масу в кондитерський мішок і відсадити зефір на аркуш паперу для выпечки.
4. Залишити зефір на стабілізацію при кімнатній температурі на 12 годин. Потім обсипати зефір цукрової пудри і з’єднати половинки.