Радянські горішки зі згущеним молоком вареної і горіхами в орешнице

Як смачно зробити Домашні радянські горішки зі згущеним молоком вареної і горіхами в орешнице простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:
Яйця 2 шт
Цукор-1 склянка( 200 )р
Масло вершкове 250 г
Сода 0.5 с. л
Оцет 1 ст. л
Борошно 370 р

Для крему:
Згущене варене молоко 1 шт
Масло вершкове 250 г
Волоський горіх 100 г

Радянські горішки зі згущеним молоком вареної і горіхами в орешнице покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до білого, додаємо масло( пом’якшене ),соду погашену оцтом, потім поступово введемо борошно і замішуємо не зовсім м’яке і не зовсім тверде тісто.

З отриманого тіста, формуємо маленькі кульки з розміром фундука десь 11-12г кожен і кладемо у форму без змазування масла (тісто досить жирне, не прилипне).

Закриваємо форму і на плиті смажимо до готовності з двох сторін 2 хвилини.
Форми бувають різні: чавунні і електричні (у мене чавунна з давніх часів 🤣, без конкурентів 👌).

2. Для крему:
Збиваємо масло з молоком, додаємо тертий горіх. Ось і крем готовий!

3. Збірка горішків простіше простого, кладемо крем, ще ті горіхи, які любите (за бажанням), закриваємо іншими, зверху посипаємо пудрою і все, насолоджуємося!

Відео рецепт 👇