Булочки з вишнею та заварним кремом

Як смачно зробити Булочки з вишнею та заварним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Можна трохи спростити рецепт і замість вишні використовувати родзинки, який попередньо промити, замочити в окропі, потім обсушити рушником. Вийде теж дуууже смачно. З родзинками я вже готувала, в цей раз вирішила використовувати заморожену вишню.

Інгредієнти

– Молоко 200 мл;
– Дріжджі сухі 6 гр;
– Цукор 50 гр;
– Вершкове масло 50 гр;
– Яйце 1 шт;
– Сіль-1/2 ч. л;
– Борошно 360 гр.

Крем:
– Молоко 150 мл;
– Борошно 1 ст. л. без гірки;
– Цукор 50 гр;
– Крохмаль кукурудзяний 1 ч. л. без гірки;
– Яйце 1 шт;
– Ванільний цукор 8 гр;
– Вершкове масло 10 гр.

Начинка:
– Вишня заморожена 200 гр;
– Крохмаль кукурудзяний 10 гр;
– Цукор 30 гр;
– Вода 1 ст. л.

Булочки з вишнею та заварним кремом покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо дріжджі і цукор, перемішуємо. Потім додаємо яйце, сіль і розтоплене охолоджене вершкове масло, перемішуємо. Поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Контейнер змащуємо рослинним маслом, кладемо в нього тісто, накриваємо і даємо піднятися 1 час.

2. Для крему змішуємо всі сухі інгредієнти. Тепер додаємо яйце і половину молока. Добре перемішуємо вінчиком до зникнення грудочок. Вливаємо молоко, що залишилося і ставимо на вогонь. Постійно помішуючи доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 2 хвилини. Знімаємо з плити, додаємо вершкове масло і ретельно перемішуємо. Накриваємо крем плівкою в контакт. Даємо остыть.

3. Для начинки кладемо в сотейник заморожену вишню, вливаємо воду, цукор і крохмаль. Ставимо на вогонь і помішуючи доводимо до кипіння. Проварюємо 1 хвилину. Вишня повинна загуснути за цей час. Знімаємо з вогню. Залишаємо остывать.

4. обминаємо Тісто і розгортаємо в прямокутник. Тісто змащуємо кремом, потім викладаємо вишні. Досить щільно згортаємо в рулет, защипуємо краю з обох сторін. Гострим ножем або зубною ниткою рулет нарізаємо. У мене вийшло 9 рулетиков.

5. Викладаємо у форму яку попередньо застелили селиконизированным пергаментом. Накриваємо легким рушником або плівкою. І залишаємо на 30 хвилин. Тепер за бажанням змащуємо булочки яєчним жовтком. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 25-30 хвилин до золотистого цвета.

Відео рецепт 👇