Шоколадний вологий брауні з кабачком

Як смачно зробити Шоколадний вологий брауні з кабачком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Так-так, я втомилася від рецептів з гарбузом і вирішила запропонувати вам цікавий варіант здавалося б непоєднуваного: шоколаду і кабачка, але повірте: результат вас приємно здивує!

Інгредієнти

*форма прямокутна 9 на 20 см

▪️350 грам кабачка: у віджатому вигляді
▪️2 яйця
▪️50 мл натурального йогурту: білий, грецький
▪️120 грам борошна
▪️30 грам какао
▪️4-5 ст ложок цукру або підсолоджувач за смаком
▪️розпушувач 1 чл
▪️щіпка солі

Шоколадний вологий брауні з кабачком покроковий рецепт

1. Натираємо на тертці кабачок і дуже добре віджимаємо кілька разів, щоб прибрати зайву воду. Окремо змішуємо яйця, цукор, сіль і йогурт. Окремо змішуємо борошно, какао, разрыхлитель.
2. Тепер все змішуємо разом: кабачок, рідкі та сухі інгредієнти Виливаємо тісто у форму і випікаємо при 180 градусах до повної готовності, близько 40 минут.
3. Зверху за бажанням можна покрити розтопленим шоколадом, змішаним з парою ложок молока або сирним сыром.