Бісквітний рулет Різдвяне поліно

Як смачно зробити Бісквітний рулет Різдвяне поліно простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Новорічний торт «Поліно». Вразить всіх, навіть самих вишуканих гостей. Зберігайте рецепт і обов’язково приготуйте на новорічний стіл

Інгредієнти

Для коржа:
Борошно пшеничне 120 гр
Яйце 5 шт
Цукор 150 гр
Розпушувач 5 гр
Какао 25 гр

Для крему:
Згущене молоко варене 1 банка
Масло вершкове 200 гр

Для просочення:
Вода 100 мл
Цукор 1 год л

Для глазурі:
Шоколад молочний 150 гр
Масло вершкове 10 гр

Бісквітний рулет Різдвяне поліно покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром до білої пишної піни. Додати борошно, розпушувач і какао. Замісити тісто. Вилити на силіконовий килимок і випікайте 12 хвилин при 180 градусах. Ще гарячий корж скрутити в рулет і відкласти остывать.

2. Для крему змішати масло і згущене молоко. Змішати воду і цукор і просочити корж. Змастити корж, закрутити рулет і прибрати на 20 хвилин у холодильник. Для глазурі розтопити шоколад з маслом.

3. Від рулету відрізати частину так, як показано на відео. Зробити форму «поліно». Змастити глазур’ю і виделкою зробити хвилі, імітуючи кору дерева. Прибрати в холодильник на годину. Потім прикрасити і подавати на стіл!

Відео рецепт 👇