Десерт Крамбл з ягодами і кокосовим кремом

Як зробити Десерт Крамбл з ягодами і кокосовим кремом рецепт простий. Друзі, зараз я перебуваю в Бєлгороді, але, як і обіцяла, ділюся з вами смачним рецептом.🍨 Поїхати куди-небудь з подругою, як тільки знімуть обмеження, ми вирішили ще давно. Ще одна поїздка по Росії запланована на серпень. А як у вас з подорожами в цьому році, плануєте кудись поїхати? Росія це буде або ризикнете виїхати за кордон?

Інгредієнти

Крамбл:
Борошно-50г
Вершкове масло-50г
Вівсяні пластівці-40г
Цукор-20г
Волоський горіх-30г
Щіпка солі

Кокосовий крем:
Маскарпоне-200г
Вершки 33%-400г
Цукрова пудра-60г
Кокосова стружка-60г

Ягідний шар
Чорна смородина заморожена-260г
Цукор-40г
Вода-60г
Пектин-7г

Десерт Крамбл з ягодами і кокосовим кремом покроковий рецепт

1. Для крамбла змішати просіяне борошно, цукор, вівсяні пластівці, сіль, подрібнені горіхи. Додати до суміші холодне вершкове масло, нарізане кубиками і вимісити до отримання крихти. Розподілити масу на пергаменті і випікати 10 – 12 хвилин в духовці, розігрітій до 180° с до золотистого цвета.
2. Для крему збиваємо маскарпоне вершки, кокосову стружку і цукрову пудру і збиваємо міксером до отримання однорідного крему. Чорну смородину розморожуємо, додаємо воду, пробиваємо блендером. Цукор змішуємо з пектином. Ставимо ягоду на вогонь і злегка нагреваем.

3. Поступово цівкою вводимо суміш цукру з пектином. Доводимо суміш до кипіння і варимо одну-дві хвилини. Даємо охолонути. Збираємо наш десерт: шарами, чергуючи, викладаємо крамбл, крем, зверху наносимо чорносмородиновий шар. Прикрашаємо залишками крамбла.