Пісочне печиво їжачки

Як смачно зробити Пісочне печиво їжачки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Таке печиво можна використовувати для декору на торт, також можна покласти в красиву коробку і подарувати друзям на НГ. А можна і просто з’їсти, бо воно смачне і незвичайне.

Інгредієнти

110гр – м’якого сл масла
60гр – цукрової пудри
5гр – ванільного цукру
1 жовток від яйця С0
170гр – борошна
¼ ч. л. – розпушувача
Щіпка солі

40гр – шоколаду
½ ч. л. – олії
Кокосова стружка

Пісочне печиво їжачки покроковий рецепт

1. Масло збиваємо з цукровою пудрою, ванільним цукром і сіллю близько 4 хвилин, періодично знімаючи зі стінок чаші міксера налиплу масу, Додаємо жовток, перемішуємо;

2. Борошно поєднуємо з розпушувачем і швидко вмішуємо до решти інгредієнтів не довше 30 сек. Якщо борошно не об’єдналася, то домішують її силіконової лопаткою; Тісто загортаємо у плівку і прибираємо в холод на 30-60 хвилин; Формуем їжачків (довгастий конус із загостреною мордочкою), викладаємо на деко з пергаментом, охолоджуємо 30 хвилин у холодильнику;

3. Випікаємо 20 хвилин при 170 С; Темний шоколад розтоплюємо на водяній бані, додаємо рослинне масло, перемішуємо; Пензликом покриваємо спинку шоколадом, мачає в кокосову стружку; Шпажкою домальовували очі і носик.

Відео рецепт 👇