Розсипчасте печиво з апельсиновою цедрою і горіхами

Просте, смачне, розсипчасте, ароматне з апельсиновою ноткою і горіхами)) печиво до чаю або кави, не потребує зайвих витрат і зусиль. Готуємо.. Розсипчасте печиво з апельсиновою цедрою і горіхами простий рецепт.

Інгредієнти

150 гр вершкового масла кімнатної температури
130 гр цукрової пудри
1 яйце
Цедра одного апельсина
1 ст л свіжого апельсинового соку
260 гр борошна
Щіпка солі
80 гр рубаних горіхів

Розсипчасте печиво з апельсиновою цедрою і горіхами покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури збиваємо з цукровою пудрою до білого, додати апельсиновий сік і цедру апельсина, вбити яйце, розмішати. Поступово ввести муку з сіллю, і горіхами, замішуємо м’яке тесто.
2. Тісто виходить трохи липким, але не поспішайте додавати борошно, просто відправляємо в холодильник на 15 хв. Далі після холодильника, тісто розділити на 2 частини сформувати ковбаски, накрити плівкою і відправляємо в морозилку на 20-30 мин.
3. Далі нарізаємо на шайби товщиною 5-7 мм, розкласти на деко, застелене папером для випічки і випікати при 180С 12 хв до легкого рум’янцю.
Але завжди орієнтуйтеся на свою духовку..