Шоколадний Торт «Нутелла» зі сметанним кремом

Шоколадний Торт «Нутелла» зі сметанним кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Яйця – 6 шт.
Цукор – 350 гр.
Мед – 6 ст. л.
Какао – 100 гр.
Масло – 250 гр.
Сода – 2 ч. л.
Щіпка солі
Борошно 650/700 гр.

Для крему:
Вершкове масло – 300 гр.
Яйця – 3 шт.
Цукор – 200 гр.
Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
Сметана – 700 гр.
Ванілін – 1 пакетик

Шоколадний Торт «Нутелла» зі сметанним кремом покроковий рецепт

1. 1. Змішуємо Яйця , цукор, сіль, вершкове масло, какао і ставимо на вогонь (можна на водяну баню), перемішуємо до розчинення кристалів цукру і масла.
2. Прибираємо масу з вогню і додаємо соду, постійно помішуючи.
3. Злегка остуджуємо і вводимо просіяне борошно.
4. Виходить тісто вагою 1.800 гр., я розділила на 6 рівних частин і розкрутила 35*35.
5. Випікаємо при 180° 7-8 хвилин в заздалегідь розігрітий духовке.

2. Для крему:
1. У сотейнику з’єднуємо Яйця , цукор , крохмаль, сметану , перемішуємо і ставимо на плиту на повільному вогні безперервно перемішуючи варимо до загустіння.
2. Накриваємо в контакт і залишаємо остигати.
3. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо до пишної світлої маси і по 1 помилкова додаємо холодний заварний крем.
4. Додаємо ванілін.
5. Готовий крем я ще відправляю на кілька годин в холодильник тільки потім змащую коржи.

3. Збірка:
1. Коржі при складанні кладемо зворотною стороною. На кожен корж у мене пішло 4 ст. л крему.
2. Останній корж кладемо правильної стороной.

4. Готовий торт накрити плівкою і прибрати на 6 годин холодильник.

Відео рецепт 👇