Кавовий торт з суфле з ряжанки

Як зробити Кавовий торт з суфле з ряжанки рецепт простий ☕️ Шалено ніжне задоволення, яке розчиняється в ротовій частині тіла 🤤, мені захотілося чогось небудь кавового ☕️ , тому додала кави, хто не любить – не додавайте, тоді вийде більш карамельний смак , або замерите на цикорій – теж цікаве поєднання вийде 😋. Сир м’який можна повністю замінити на йогурт або навпаки . Обов’язково готуйте , навіть не роздумуючи 😉

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 76/5.6/2.5/8.1

для бісквіта :⠀
Яйце – 1/2 (81г)
Кефір 1%- 60 мл
Борошно рисова ц/з – 20 гр
Вівсяне борошно – 20 гр
Какао – 7 гр
Ванілін на кінчику ножа
Розпушувач -2 гр
Підсолоджувач за смаком

Для суфле :
ряжанка 2,5% -450 мл
желатин – 15 гр
Вода/молоко -100 мл
Кави – 3 гр ( за бажанням)
Сир м’який 0% -28 гр
грецький Йогурт – 97 гр
Насіння Чіа – 5 гр ( за бажанням)
Підсолоджувач за смаком

Кавовий торт з суфле з ряжанки покроковий рецепт

1. Змішуємо всі інгредієнти для бісквіта , виливаємо у форму ( у мене силіконова 17 см) і випікаємо при 180 гр 15 минут.
2. Для суфле :
Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури інакше желатин згорнеться ! •Желатин залити молоком/водою і нагріти до розчинення в мікрохвильовці імпульсами за 3 сек , постійно помішуючи , додати каву і перемішати . •Змішуємо всі інші інгредієнти, виливаємо желатинову масу і збиваємо міксером на максимальній потужності 6-7 хвилин. Маса повинна трохи збільшиться і стати воздушной.
3. Збірка :
Я збирала в кільці з ацетатної плівкою ! Її можна замінити на звичайний файл. У Кільці по колу закріплюємо плівку/файл. На дно викладаємо бісквіт , затягуємо туго кільце ( якщо туго не вийшло , зафіксуйте дно і боки фольгою , щоб верхній шар не протек) і зверху виливаємо суфле . Прибираємо на ніч у холодильник ,а вранці насолоджуємося 😉 готується простіше простого 😎