Більовська пастила – незрівнянна! 🍏 Головне, почекати, коли вона просушится в духовці або дегидраторе, але повірте, це того варто! Домашня більовська пастила з яблук і абрикос з цукром простий рецепт.
Інгредієнти
Яблука та абрикоси — 1,5 кг (готового пюре)
Білки — 3 шт
Цукор — 200-300 г
Домашня більовська пастила з яблук і абрикос з цукром покроковий рецепт
1. Яблука та абрикоси очищаємо, нарізаємо і відправляємо в духовку на 30 хв. Пробиваємо блендером і додаємо цукор. Даємо масі повністю охолонути. Потім збиваємо пюре з білком на високій швидкості блендера.
2. Пишну і побілілі масу, викладаємо на лотки або деко, застелене пергаментним папером (не забудьте промазати листи рослинним маслом без запаху) або на силіконові коврики.
3. Залиште в холодильнику 5-6 ст. л. пюре для змащування шарів. Висушуємо масу в духовці при 65 градусах, з відчиненими дверцятами) 5-6 часов.
4. Я сушила в дегидраторе. Потім змащуємо шари і йдіть в духовку ще на 3 години. Готову пастилу загортаємо в пергамент папір і зберігаємо в кухонному шкафу.
Відео рецепт 👇