Японський рисовий десерт моті

Найніжніший Японський рисовий десерт моті в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

На кількість 7-8 шт.

для тіста:
▫️Рисове борошно -150
▫️Цукрова пудра-40
▫️Молоко-90 мл
▫️Вода -90 мл
▫️Рослинна олія-1 ст. л
▫️Барвник – пару крапель
▫️Ванілін -1 р.
▫️Кукурудзяного крохмалю-2 ст. л.

для начинки:
▫️Сирний сир -200 гр.
▫️розтоплений Білий шоколад – 80 гр.
▫️Полуниця-4 шт. ( можна будь-які ягоди або фрукти)

Японський рисовий десерт моті покроковий рецепт

1. Для тіста змішати в чаші рисове борошно, цукрову пудру, додати молоко, воду, рослинне масло, ванілін і барвник, ретельно перемішати. ⠀ Накрити миску харчовою плівкою, зробити проколи, прибрати в мікрохвильову піч на 2-3 хв. в залежності від потужності микроволновки.

2. Після перемішати тісто, воно повинно схопитися і загуснути, перемішати і остудити її. ⠀ Тим часом приготувати начинку: Змішати сирний сир і розтоплений білий шоколад. ⠀

3. Стіл присипати крохмалем, зібрати в ковбаску, розділити на шматочки, далі розкачати їх в коло, покласти в середину начинку, кружечок полуниці, загорнути як хінкалі. ⠀ Прибрати в холодильник від 30 до 60 хвилин і насолодитися десертом

Відео рецепт 👇