Гарбузове Синнабоны булочки з корицею і гарбузом

Як смачно зробити Гарбузове Синнабоны булочки з корицею і гарбузом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

КБЖУ 225 ККАЛ на 100г 6.8/7.5/35.3

Тісто
✅100 г гарбузового пюре
✅100 г сметани 15%
✅50 г вершкового масла
✅30 мл меду (можна використовувати цукор)
✅7 г сухих активних дріжджів
✅2 яйця
✅~500 г пшеничного борошна (скільки візьме тісто)

Начинка
✅150 г гарбузового пюре
✅25 г меду
✅2 ст. л кориці

Крем
✅100 г сметани 15% (не кислому)
✅1 ст. л меду (або по смачно)

Гарбузове Синнабоны булочки з корицею і гарбузом покроковий рецепт

1. В сотейнику змішую гарбузове пюре, сметану, мед і вершкове масло. Коли маса трохи нагріється (не кип’ятити‼️), прибираю з вогню, додаємо дріжджі і перемішуємо до розчинення. Додаю яйця, перемішую. Проціджую і поступово додаю борошно, тісто повинно вийти мягким.

2. Перекладаю в миску і накриваю рушником, залишаю мінімум на годину. Змішую інгредієнти для начинки і крема.

3. Коли тісто піднялося, розкачую в пласт, змащую начинкою, скручую в рулет і поділяю на 8-10 частей.

4. Викладаю булочки на деко, застелене пергаментним папером і ставлю в духовку.

5. Випікаю при 180С хвилин 20-25. Теплі булочки змащую кремом. Приємного апетиту 😘

Відео рецепт 👇