Цукерки Трюфель кокос-маракуйя

Як зробити Цукерки Трюфель кокос-маракуйя рецепт простий 🍬🥥 За доброю традицією почнемо з вашого щедрого лайка ♥ забирайте в закладки 🔖 щоб не втратити рецепт ☺

Інгредієнти

– білий Шоколад 300 гр
– Кокосове пюре 100 гр
– Кокосова стружка 80 гр
– Пюре маракуї 30 гр
– Інвертний цукор (або мед) 30 гр
– Сік лайма 1 ст. ложка (за бажанням, для любителів кислинки )
– Шоколад білий – 100 гр (для покриття )
– Кокосова стружка для покриття
– Микрио 1 гр (для темперування шоколаду, можна обійтися без нього)

Цукерки Трюфель кокос-маракуйя покроковий рецепт

1. 1. Кокосове пюре, пюре маракуї і інвертний цукор з’єднати в сотейнику.
2. Довести до кипіння.
3. Влити на шоколад.
4. З’єднати масу за допомогою заглибного блендера.
2. 5. Додати кокосову стружку, сік лайма і переміщати за допомогою силіконової лопатки акуратно до однорідності.
6. Накрити масу харчової плівкою в контакт і прибрати в холодильник на 24 години.
7. Після скачати круглі трюфелі по 25 гр. І прибрати в морозильну камеру.
3. 8. Підготувати темперированый шоколад, для покриття. (Дивись рецепт темперованого шоколаду)
9. Заморожені трюфелі занурювати по одному в шоколад і відразу обвалювати в кокосової стружке.