Помилковий сирник пиріг сметанний самий ніжний і повітряний

Ніжна сметанна начинка в тандемі з таким же не менш ніжним пісочним тістом, це просто 🔥 Як зробити Помилковий сирник пиріг сметанний самий ніжний і повітряний рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто:
125 г сл. масла
3 жовтки
50 г сах. пудри
1 ч. л. ван. цукру
1 ч. л. розпушувача
щіпка солі
200 р борошна(+/-)

Начинка:
125 г цукру
3 білка
щіпка солі
1 пакетик (40г) ванильн. пудингу
600 г сметани (20%)

Форма 20х20

Помилковий сирник пиріг сметанний самий ніжний і повітряний покроковий рецепт

1. До м’якого олії додала сіль, пудру, ван. цукор, перемішала міксером до однорідності. По одному ввела жовтки, збиваючи після кожного до повного з’єднання. Додала просіяне з розпушувачем борошно. Перемішала лопаткою поки тісто не почало збиратися в ком На стіл висипала 1 ст. л. борошна, виклала тісто, швидко, ніжно замісила тесто.
2. Воно має бути м’яким. З тіста сформовала прямокутник, розділила на 2 рівні частини. Одну частину ще навпіл: один шматочок накрити плівкою, інший прибрати в морозилку ⠀ Пергамент вирізала великим розміром, ніж форма, олівцем накреслила квадрат 20х20 Тісто подпылила, розкрутила на пергаменті квадрат, підрівняти, перенесла в форму.
3. З маленького шматочка тіста розкатала 2 джгутика, з них зробила бортики h ≈ 3 див. Дно густо наколола виделкою, форму прибрала в холодильник ⠀ Білки з сіллю збила до пишноти. В 3-4 етапи ввела цукор, збила до стійких піків. Додала пудинг, перемішала міксером до соединения.
4. В 3 етапи ввела сметану, перемішуючи лопаткою до з’єднання ‼️Начинки було багато, я сдрейфила, вилила не всю (залишок запекла в креманці). Хоча треба було. Навіть якщо вона не помістилася в основі, її тримала б папір і форма. В процесі начинка збільшиться, але після випічки осядет.
5. Вирішувати Вам, як вчинити, я пишу з власного досвіду, результат на фото) Начинку вилила в тісто, разровняла, поверх натерла тісто з морозилки Випікала при t 180 ° С ≈ 45 хв. Дивіться по своїй духовці!
6. Готовність: пальцем натиснути на серединку, вона повинна бути м’якою, але при цьому тримати форму Після випічки дверцята відкрила на олівець, залишила пиріг в духовці 30 хв. Після дістала з форми, дала повністю остыть.