Апельсиновий рулет з кремом маскарпоне

Як зробити апельсиновий рулет з кремом маскарпоне рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт:
3 Яйця (С1)
Цукор 90гр
Апельсини Сік (45гр) і цедра 1 апельсина
Борошно 105гр
Розпушувач 7g
Сіль щіпка
Ванільний цукор 5г

Апельсинове конфі:
Апельсинове пюре 135гр
Цукор 50гр
Кукурудзяний крохмаль 15г
Вода 20гр

Крем:
Маскарпоне 75гр
Сирний сир 175гр
Вершки 33% 60гр
Цукрова пудра 50гр
Згущене молоко 50гр

Апельсиновий рулет з кремом маскарпоне покроковий рецепт

1. Бісквіт:
1. У чаші міксера об’єднати борошно, цукор, ванільний цукор, сіль і розпушувач. Перемішати.
2. Додати яйця і цедру з соком. Перемішати віночком до об’єднання. Збивати не потрібно!
3. Вилити тісто на простеленный пергаментом деко або силіконовий килимок з бортиками (дуже зручно!). Розподілити спатулой по всій площі.
4. Випікати в розігрітій до 180С духовці приблизно 8-10 хвилин.
5. Гарячий рулет перевернути на лист пергаменту і акуратно зняти пергамент(килимок). Згорнути в рулет разом з пергаментом.
6. Трохи остудити. Розгорнути. За бажанням можна просочити сиропом.
7. Викласти крем і розподілити рівним шаром по всій поверхні.
8. Викласти конф.
9. Допомагаючи пергаментом, згорнути в рулет.
10. Прибрати в морозильну камеру на годину.
11. Зняти пергамент, декорувати залишилися кремом.
2. Апельсинове конфі:
1. У сотейнику об’єднати пюре з цукром, поставити на вогонь і довести до кипіння.
2. Крохмаль розчинити у воді і додати до основної маси.
3. Проварити до прозорості і загустіння.
4. Остудить.
3. Крем:
1. У чаші міксера об’єднати маскарпоне, сирний сир і цукрову пудру. Збити до об’єднання інгредієнтів.
2. Додати згущене молоко. Перемішати.
3. Ввести вершки і збити в крем.