Ніжне тонке печиво які тане в роті

Як смачно зробити Ніжне тонке печиво які тане в роті простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ринемося в новий рік з легким, ніжним, практично ПП рецептом ❤ Звичайно ж, я ні разу не обіцяю далі “легкі” рецепти. Не-не. Далі піде важка артилерія як ми любимо 😁 А поки насолоджуємося цими воістину ніжними печивом, які просто тануть і в роті і на очах, тому готуйте відразу подвійну порцію ❤

Інгредієнти

Вершкове масло-50г
Цукор 80 г
Яєчний білок 60 р
Борошно 25
Мигдальна борошно 50 г
Мигдальні пелюстки-50-70 р
Сіль щіпка
Ванільний екстракт (цукор) 1 ч. л

Ніжне тонке печиво які тане в роті покроковий рецепт

1. Білок і олія мають бути кімнатної температури. Духовку розігріти до 200С. М’яке масло збити з цукром пару хвилин. Додати білки і продовжувати збивати ще стільки ж. Додати всі сипучі, перемішати в однорідну масу. Деко вистелити тефлоновим листом або силіконовим ковриком.
2. Чайною ложкою викладати тісто на деко на дуже великій відстані один від одного і злегка розподілити. Посипати мигдалевими пелюстками і випікати 7-8 хвилин. Як тільки краї стануть золотистими , вони готовы.
3. Гаряче печиво перекласти на качалку, щоб вони стали зігнутої форми (це не так вже й обов’язково). Посипати цукровою пудрою. *печиво застигає дуже швидко, тому, якщо хочете надати изогную форму, краще піч маленькими порціями і далі працювати з ними дуже быстро.
4. Якщо любите цитрусовий смак, то додайте натерту на дрібній тертці цедру апельсина.