Торт Мохіто з авокадо, кешью, лайма, горіхів та фініків

НАЙНІЖНІШИЙ авокадовый торт МОХІТО без випічки 🥑💚 Торт Мохіто з авокадо, кешью, лайма, горіхів та фініків простий рецепт.

Інгредієнти

Всі інгредієнти розраховані на форму діаметром 20 див

Начинка:
Кешью 150 р
Авокадо 3 шт (550 г у шкірці)
Кокосова олія 2 ст (40 мл)
Сік лаймів 2 шт
Цедра лайма 1 шт (за бажанням)
Сироп цикорію 150 мл

Основа:
будь-які Горіхи (у автора бразильський і фундук) 250 г
Фініки 150 р
Цедра лайма 1 шт
Щіпка солі

Торт Мохіто з авокадо, кешью, лайма, горіхів та фініків покроковий рецепт

1. * перед приготуванням замочити фініки, і кешью у воді кімнатної температури мінімум на полчаса.
2. Начинка:
М’якоть авокадо, сироп цикорію, лаймовий сік, розтоплене кокосове масло, кешью (і цедру лайма за бажанням) доводимо до однорідної консистенції у блендере.

3. Основа:
Подрібнюємо горіхи до стану крихти, а фініки до пюреобразного, додаємо цедру лайма і сіль. Змішуємо їх до щільної консистенції, яка легко буде скочуватися в кулю. Утрамбовуємо в роз’ємну форму.

4. Збираємо наш тортик:
Виливаємо поверх коржа авокадовый шар. Залишаємо в морозилці на ніч. Не забудьте вийняти торт з морозилки за 2 години до подачі 😋

Відео рецепт 👇