Бенто торт медовий з малиновим кремом і конфі

Як зробити смачний міні Бенто торт медовий з малиновим кремом і конфі простий рецепт. По цьому ж рецепту я готую торт-цифра. Виходить 10 тортиком по 8 см діаметром.

Інгредієнти

Для тесту:
Вершкове масло – 80 г
Яйця – 2 шт.
Цукор – 145 р
Мед – 120 г
Сода – 1,5 ч. л.
Борошно – 450-500 г

Крем:
Вершковий сирний сир – 450 г
Цукор – 150 г
Вершки 33% – 150 г

Малинове конфі
Малинове пюре – 150 г
Цукор – 20 р
Пектин – 3 р
Цукор до пектину – 20 р
Лимонна кислота – щіпка

Бенто торт медовий з малиновим кремом і конфі покроковий рецепт

1. Для тіста:
Вершкове масло + Яйця + Цукор + Мед. З’єднати всі у великому сотейнику і варити до розчинення масла і цукру. Зняти з вогню і всипати соду, перемішати. Через 5 хвилин ввести просіяне борошно, замісити м’яке тісто. Зробити пласт і обернути плівкою. Охолодити мінімум 3 часа.

2. Розкачати тісто товщиною 4-5 мм, вирізати потрібну форму, в моєму випадку для бенто торта 7-8 см, випікати при 170 С близько 7-9 хвилин. Якщо зверху помацати пальцем, корж повинен бути трохи м’який. Дістати з духовки і перекласти прямо на килимку на решітку для повного остывания.

3. Крем:
Збити холодні інгредієнти 3 хвилини до пышности.

4. Малинове конфі
Нагріти пюре з цукром до 40-45С. Всипати пектин з цукром, помішуючи віночком. Варити після закипання 1 хвилину. Зняти з вогню і всипати лимонну кислоту, перемішати. Охладить.
5. Зібрати міні торти, використовуючи для відсадження крему круглу насадку 1 див. Зробити 3 коржа. Наносити крем конф. Торт просочиться через сутки.

Відео рецепт 👇