Десерт панна котта з ягодами

Як зробити Десерт панна котта з ягодами рецепт простий. Цей італійський десерт відмінна альтернатива борошняним десертів в спеку. Готується на раз-два і не треба стояти біля плити. Я просто обожнюю це ласощі!

Інгредієнти

Вершки 20% 300 мл
Цукор 2 ч. л вершки
Сах. пудра-2 ч. л ягоди
Желатин 15 гр
сезонні Ягоди (у мене малина і смородина червона).

Десерт панна котта з ягодами покроковий рецепт

1. Желатин замочуємо у воді кімн. температури на кілька хвилин (приблизно 3-4 ст. ложках) . У сотейник наливаємо вершки, кладемо 2 ч. л цукру, ванільний цукор (можна стручкову ваніль є є), желатин і нагріваємо до повного розчинення всіх ингредиентов.
2. Але не кип’ятимо! Розливаємо по стаканчиках. Якщо хочете зробити шар вершків під нахилом, як у мене, дивіться карусель, там показала як. Ставимо в холодильник до застигання (3-4 години).
3. Ягоди пробиваємо блендером з цукровою пудрою (її кладіть по своєму смаку) і викладаємо на застиглий вершковий шар. За бажанням десерт можна прикрасити ягодами і мятой.

Відео рецепт 👇