Сирні булочки дріжджові як пух у духовці

Як зробити смачні сирні булочки дріжджові як пух у духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Цукор для присипки 1 ст. л.
живі Дріжджі 20 гр
Молоко 250 мл л.
Ванільний цукор 1 ч. л.
Вершкове масло 70 гр
Сіль 1 трісок.
Яйце 2 шт.
Вишневий джем 2-3 ст. л.
Борошно 500 гр
Цукор 80 гр
Сир 150 гр
Розпушувач 1 ч. л.

Сирні булочки дріжджові як пух у духовці покроковий рецепт

1. Дуже дуже м’яка я б сказала повітряна завжди виходить на ура! Пропеченная тісто в міру солодка звичайно обалденно смачно ще гарячі булочки! Принадність готуємо разом піднімаємо палець вгору і пишемо коментарі! У тепле молоко з загальної кількості додають три столові ложки борошна. Пару столових ложок цукру і живі пресовані дріжджі які можна замінити сухими якщо користуєтесь, викладаю, перемішую, готуємо з вами опару.

Прибираємо в тепле місце на 15-20 хвилин. У сир додаємо цукор, що залишився ванільний цукор сіль для смаку. Розбиваю одне яйце і додаю розтоплене вершкове масло. Друзі всі продукти для дріжджового тесту ми беремо не з холодильника а кімнатної температури. Викладаю і перетираю блендером готове подивіться, як добре у нас опара піднялася блискуча дріжджі відмінні викладаю її в сирну масу. Перемішую хто не пробував сирні булочки обов’язково приготуйте ви не пошкодуєте. Проціджую борошно. Всі точні інгредієнти дивимося під видео.

2. Додаю невелику кількість розпушувача, мої передплатники знають для чого я це роблю, а якщо не знаєте то теж приготуйте і порівняйте з розпушувачем і без розпушувача. Перемішую! Звичайно на пишіть коментарі як вам рецепт! Прибираю ложку. Ось таке у нас виходить тісто, замішуємо руками і якщо вона подлипает відповідно додаємо борошна.

Також хочу сказати що дріжджове тісто ні в якому разі не перенасыщают борошном додаємо по трохи буквально по столовій ложці. Тісто має бути дуже м’яким не перебитим приблизно таким, трохи подлипающим. Зараз я його буду вимішувати хвилин п’ять-сім. Гарненько вымешаю щоб булочки у нас добре тримали форму не розпливалася при випіканні. Так дивіться яка у вас інтенсивність замісу? Але тісто у нас повинні бути ось таким трохи подлипающим, дуже м’яким і однородным.

3. Десять хвилин я його вымешивала можете скористатися комбайном. Прибираю його в тепле місце на 1 годину. Зверху трішечки смажу рослинним маслом щоб скоринка не утворювалася. Накриваю серветкою! Трохи більше години простояв у нас тісто, воно чудово піднялося, відмінно, принадність, обминаю його.

Спускаю повітря і ділю на колобки, у мене вийшло 12 заготовок закриваю рушником і залишаю на 30 хвилин! 30 хвилин пройшло колобочкі у мене підросли красиві які пышненькие беру акуратно і ножицями роблю надрізи ідеальна форма для сирних булочок з чотирьох сторін. Ніяк її не приминаю зайвий раз не чіпаю і поперек розрізаю нічого складного! Ось таку красу викладаю на деко на расстойку.

4. В серединці роблю поглиблення, і так з усіма булочками! Після расстойки трохи підправляю дірочку акуратненько, викладаю джем. Невелика кількість якщо візьмете багато буде виливатися і змащую збитим яйцем з молоком. Яка Ромашка у нас гарна вийшла. Присыплю цукром якщо ви на дієтах то можете не присипати але скажу так що несолодкі булочки вони такі сирні і мало-мало ледве-ледве сладенькие.

Трохи прям буквально дрібку як прикраса у нас вийде, отже всі булочки роблю. Відправляючи їх в розігріту духовку до 175 градусів на 15-20 хвилин. Хочу щоб ви обов’язково приготували наш десерт до чаю пригостили своїх рідних і близьких, сподобається рецепт піднімаючи палець вгору і підписуйся на наш канал! Приємного чаювання до нових зустрічей поки!!