Кокосовий чізкейк з пісочної основою з випічкою в духовці

Кокосовий чізкейк з пісочної основою з випічкою в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Пісочна основа без бортика діаметр форма 19-20 см

Масло вершкове 75 г
Пудра цукрова 50 гр
Розпушувач 5 гр
Жовток 1 шт
Борошно 140 гр
Кокосова стружка 15 гр

Сирна основа.
Сир сирний 750 гр
Кокосове молоко (у мене alroy d) 40 гр
Вершки 33-35% 100 гр
Яйце С1 -3 шт
Цукор 140 гр
Кокосова стружка 15 гр

Кокосовий чізкейк з пісочної основою з випічкою в духовці покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури і всі інші інгредієнти помістити в чашу блендера і перемолоти до однорідної маси. Сформувати дно чізкейку в рознімної формі. Наколоти виделкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Запекти при 180 градусах 15-20 хвилин. Пісочна основа готова 😉
2. Сирна основа.
Всі інгредієнти кімнатної температури вимішати ВРУЧНУ силіконової лопаткою до однорідності (10-15 хвилин). Якщо у Вас планетарний міксер, то використовуємо насадку весло і саму мінімальну швидкість 😌

Вилити сирну на пісочну основу і випікати при температурі 120 градусів 120 хвилин. Охолоджуємо чізкейк спочатку в духовці приблизно 2 години, а потім прибираємо в холодильник мінімум на 8 годин. Чізкейк готовий 😍

3. P. S. Для кокосового чізкейку зверху використовувала начинку манго-маракуйя і кокосовий крем (рецепт крему і процес нанесення є в моєму путівнику вкладка поруч з reel ☺️)

P. P. S. Якщо хочеться ще більше кокосового смаку, то можна всі вершки замінити на кокосове молоко в тих же пропорціях – актуально, якщо ви не плануєте робити зверху кокосовий крем 👌🏻🤗