Як зробити Шоколадну глазур для еклерів з какао рецепт простий.
Інгредієнти
Какао – 2 ст. л.
Цукор – 4 ст. л.
Молоко – 4 ст. л.
Вершкове масло – 50 г
Шоколадна глазур для еклерів з какао покроковий рецепт
1. Готуємо легко і просто)) В невеликий сотейник викласти вершкове масло, відправити на повільний вогонь, щоб масло повністю розтопилося. До масла додати молоко і сахар.
2. Постійно помішуючи варимо до повного розчинення цукру. У суміш додати какао. Активно помішуючи, щоб не пригоріло і не з’явилися грудочки, проварити буквально минуту.
3. Шоколадна глазур для еклерів готова, дати їй трохи охолонути (1-2 хвилини), і можна наносити на пирожные.