Пиріг з листкового тіста з яблуками, корицею і цукром

Дуже смачно і просто-просто, а як красиво 😍 Пиріг з листкового тіста з яблуками, корицею і цукром простий рецепт.

Інгредієнти

✔️Листкове тісто – 500 р.
✔️Яблука – 3-4 шт.
✔️Цукор – 5-6 ст. л.
✔️Кориця – за смаком
✔️Вершкове масло – 30 р.
✔️Сік лимона – 1 ст. л.
✔️Цукрова пудра

Пиріг з листкового тіста з яблуками, корицею і цукром покроковий рецепт

1. Яблука нарізаємо шматочками, не дуже тонко, скроплюємо соком лимона і заливаємо гарячою водою. Варимо яблука 3 – 4 хв., щоб вони згиналися при згортанні, не ломаясь.
2. розкачуємо Тісто в тонкий пласт товщиною 3-4 мм і розрізаємо на 6-7 смужок. Рідина з яблук зливаємо і на верхній край кожної смужки тіста викладаємо скибочки яблок.
3. Тісто змащуємо маслом і посипаємо цукром з корицею. Смужку тесту складаємо навпіл так, щоб нижній край зійшовся з верхнім, але яблука при цьому виглядали б і звертаємо в рулетик і виходить “троянда”.

4. Готові “троянди” викладаємо у змащену вершковим маслом форму і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40 минут.