Апельсиновий чізкейк з сиру з сиром філадельфія

Як зробити Апельсиновий чізкейк з сиру з сиром філадельфія рецепт простий 🔥🍊 Спите?😂 А я до Вас з чізкейком☺️❤️ Взагалі люблю запіканку і чізкейк готувати з вечора, тоді зранку буде вкусняшка до чаю або кави🔥 Цей варіант дуже ніжний, просто кремовий. Головне – добре блендером в кремову масу об’єднати сир. Можна сир замінити на будь-сирний, але Філадельфія дає особливу текстуру 👌 Якщо приготували апельсинные цукати(рецепти був недавно), то обов’язково подавайте з ними. Це просто бомбически смачно/ароматно. Апельсин ще сильніше підкреслюється. Взагалі люблю апельсини, а якщо вони з темним шоколадом – це цілковитий захват. Треба, до речі, щось таке приготувати.

Інгредієнти

Основа
Вершкове масло 60 г пісочне печиво (ювілейне або домашнє)300 р
Сік апельсиновий 50мл
Цедра апельсина 1чл

Начинка
450 г Сир (5-9%)
вершки 33-35 % 60 р
сир Філадельфія 300 г (можна замінити сирним сиром)
яйця 120 г (2штСО)
жовтки 60 г (3штСО)
сіль 2 г
Цукор 170 р
крохмаль кукурудзяний 20 р
Лимонний сік 1стл
Сік апельсина(свіжовичавлений) 50мл
цедра одного апельсина (дрібна)
насіння ванілі (або ванільний сироп/есенція/цукру з натуральною ваніллю і тд)

Апельсиновий чізкейк з сиру з сиром філадельфія покроковий рецепт

1. Подрібнити печиво в крихту, змішати з олією і соком. Сформувати дно і борти для чізкейку в кільці (діаметр 18 см) або чашу мультиварки. Залиште в холодильнику на час приготування начинки.
2. Об’єднати сир, сир, цукор, сіль, вершки в крем. Додати порціями яйця. Ввести сік, цедру і ваніль. Вилити сирну масу в основу. Готувати в мультиварці режим «Запіканка» або в духовці при 130С години полтора.
3. Середина повинна злегка тремтіти. Духовку відкрити, після остигання чізкейк у формі прибрати на ніч у холодильник. Доставити з форми вранці, прикрасити, нарізати і есть.

Відео рецепт 👇