Жувальні кокосові печива Макаруни з кокосової стружки

Як смачно зробити Жувальні кокосові печива Макаруни з кокосової стружки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт з книги Michel Suas “Advanced bread and pastry”.

Інгредієнти

Кокосова стружка – 100 г
Цукор білий дрібний – 108 р
Яєчний білок – 62 г

Жувальні кокосові печива Макаруни з кокосової стружки покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти змішати в сотейнику і нагріти до 55⁰ на середньому нагріві, постійно помішуючи. Мета – розчинення цукру. ⠀ Викласти макаруни на силіконізоване папір для выпечки.
2. Діаметр кульки 5 см, висота 4,5 див. ⠀ Випікати в заздалегідь розігрітій до 160⁰ духовці (конвекція) приблизно 15 хв до легкого коричневого відтінку. Час випічки залежить від особливостей конкретної роботи духовки. ⠀ ⠀
3. У автора печива засмажені до хорошого коричневого кольору, колір кірки батона )) Я запікала до більш світлого кольору. Орієнтувалася на готовність станом самого печива. Коли воно стало щільним, я закінчила випічку, не чекаючи сильного потемніння. ⠀ ⠀
4. Можна нижню частину печива заглазировать шоколадом, це найпоширеніший варіант. Мені сподобався варіант більше отаких сніжків, тому без шоколаду. ⠀

5. Спеціально чекала підходящої снігової погоди, щоб викласти цей рецепт. Цілий день йде сніг. Бруд засипало і знову все біле і пухнасте за окном.