Крем ганаш манго маракуйя на білому шоколаді

Як смачно зробити Крем ганаш манго маракуйя на білому шоколаді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Білий шоколад 180 гр
Пюре манго 140 гр
Пюре маракуйя 20 гр

Крем ганаш манго маракуйя на білому шоколаді покроковий рецепт

1. Нагріти пюре манго і маракуйя в сотейнику до 80 градусів. Залити шоколад гарячим пюре, піджати 1-2 хвилини і пробити блендером.

2. Перелити в ємність, накрити харчовою плівкою «в контакт», прибрати в холодильник на стабілізацію 3-5 часов.

3. Перемішати лопаткою, використовувати начинку.

Відео рецепт 👇