Сочевичні вафлі

Як зробити Сочевичні вафлі рецепт простий. Ароматні сочевичні вафлі з в’яленими томатами і зеленою цибулею. Хрусткі зовні і злегка вологі всередині.

Інгредієнти

🔸100 г червоної сочевиці
🔸1 ч. л. подрібненого насіння льону
🔸½ ч. л. розпушувача
🔸¼ ч. л. чорної солі (можна замінити на щіпку морської солі)
🔸перець
🔸20 г води
🔸20 г оливкової олії
🔸30 г в’ялених томатів
🔸20 г зеленого лука

Сочевичні вафлі покроковий рецепт

1. Червону сочевицю заливаємо водою і залишаємо на ніч. Заглибним блендером подрібнюємо замочену сочевицю, подрібнене насіння льону, розпушувач, чорну сіль, перець, воду і оливкове масло.

2. Нарізаємо зелену цибулю, в’ялені томати і додаємо їх в тісто. Перемешиваем.

3. Розігріваємо вафельницю, викладаємо тісто і готуємо 6 хв (час приготування залежить від вафельниці). У мене вийшло 4 вафельки. ⠀ Замість в’ялених томатів можна використовувати помидоры.

Відео рецепт 👇