Млинці панкейкі з гарбузом і кленовим сиропом

Як смачно зробити Млинці панкейкі з гарбузом і кленовим сиропом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як здорово, коли можна приготувати гаряченькі панкейкі з гарбузом і кленовим сиропом і поснідати в саду, гріючись осінніми променями сонця 🍂

Інгредієнти

400 мл кефіру
2 яйця
150 г гарбузового пюре
цукор за смаком
щіпка солі
320 г борошна
пакетик розпушувача
1 ст. л рослинного масла

Млинці панкейкі з гарбузом і кленовим сиропом покроковий рецепт

1. В миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач, цукор, сіль, перемішуємо. В окремій ємності збиваємо яйця, вливаємо кефір, масло, гарбузове пюре, добре перемешиваем.

2. рідкі інгредієнти З’єднуємо з сухими і розмішуємо, щоб не було грудочок. Добре розігріваємо сковороду, і викладаємо по половинці ополоника тісто, формуючи панкейк.

3. Як тільки починають з’являтися бульбашки, перевертаємо на інший бік смажимо близько хвилинки 💛 Готово! Затишній осені вам 🤞🏻

Відео рецепт 👇